Levering
Der er gratis levering i Danmark ved køb af en daoHOMEBOX på vores webshop.
dao samarbejder med Danske Fragtmænd A/S og vil i dialog med kunden aftale et retmæssigt tidspunkt for levering.

Læs mere om leveringsbetingelser her.

Vælg vores fulde installationsservice
Du kan vælge at tilkøbe installation for 1350,- DKK.
Dette gøres i check out, hvor du blot skal krydse af i boksen ved "gratis levering og installation". Efterfølgende, vil du blive kontaktet af vores installationsteam, som vil hjælpe med den videre koordinering i forhold til installationsdato.
Når du vælger vores installationsservice vil vores installatør, som en ekstra service, sikre at du kommer godt i gang med opsætningen og brugen af postkassen. Dette gøres ved at give dig en introduktion af produktet, samt den tilhørende daoHOMEBOX-app.

Hvis daoHOMEBOX skal installeres i jorden, er det dit ansvar at udvælge placeringen, samt sikre dig at der ingen kabler, ledninger eller andet er nedgravet på placeringen. 
Hvis daoHOMEBOX skal installeres på væg, er det dit ansvar at udvælge placeringen, samt sikre at der ingen kabler, ledninger eller andet er gemt i væggen. Derfor skal du også være hjemme til at tage imod installatøren og være til stede under hele installationen.

Vi garanterer installation indenfor 14 dage fra bestilling.

Læs mere om daoHOMEBOX-app her.

Fortrydelsesret & returnering
Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb af produkter på daohomebox.dk 

Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til os. Returfragten vil dao selv booke gennem Danske Fragtmænd. Du skal selv betale for udgifterne til returneringen.
Du skal inden 14 dage fra modtagelsen af varen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette kan du gøre ved at kontakte os på e-commerce@mail.dk 

Du kan læse mere om fortrydelsesret og returnering i vores handelsbetingelser, herunder varens stand ved returnering, tilbagebetaling af købsbeløbet, samt reklamationsret ved fejl og mangler.